Waarom een website laten maken?


Steeds vaker is uw website de eerste kennismaking met uw bedrijf en dus essentieel voor uw imago. Meer nog, uw website fungeert als een volwaardig lid van uw team en doet dienst als informatiebron en communicatiemiddel naar uw klanten.

Een moderne en gebruiksvriendelijke website houdt de aandacht van uw bezoekers vast en doet hem overgaan tot actie: uw producten kopen, een offerte aanvragen, delen op Facebook, contact met u opnemen voor een afspraak …

Heeft u het gevoel dat uw bestaande website weinig potentiële klanten en prospecten aantrekt?
Clever Design staat garant voor uniek en creatief webdesign in Limburg met een duidelijke focus op het behalen van maximaal resultaat!

Clever design staat voor uniek webdesign in limburg

Wat kunt u van ons verwachten?

Responsive design

Welk apparaat u ook gebruikt om de website te bekijken, hij past zich automatisch aan de grootte van het scherm aan en ziet er altijd perfect uit! Ideaal om uw mobiele bezoekers te bereiken.

CMS

Beheer gemakkelijk uw teksten en foto’s met het gebruiksvriendelijke en geprezen WordPress CMS (content management systeem).

Online winkel

Een gebruiksvriendelijk e-commerce platform afgestemd op uw marketingstrategie, doelstellingen en doelpubliek.

Meerdere talen

Bereik meer klanten door uw website in verschillende talen aan te bieden. Onze vertalers helpen u hierbij.

Webteksten

Geen geoptimaliseerde webteksten beschikbaar? Geen nood, onze copywriters helpen u graag verder.

SEO

Uw site wordt geoptimaliseerd en voldoet aan alle technische richtlijnen van Google zodat u hoger in de zoekresultaten getoond wordt.

Sociale media

Bereik een groter publiek door automatische integratie van sociale media.

Website analyse

Meet de prestaties van uw website zoals het aantal bezoekers, hun gedrag op uw website, hoe ze uw website gevonden hebben … en stuur bij waar nodig.

Marketing

Verzamel belangrijke gegevens van uw bezoekers en gebruik deze in gerichte marketing campagnes om het rendement van uw website te verhogen.

Webhosting

Onze snelle webhosting zorgt dat uw website voor 99.9% bereikbaar is en maakt automatisch backups van uw gegevens.

CDN

In combinatie met een Content Delivery Network (CDN) is uw website overal ter wereld op een snelle en beveiligde manier beschikbaar.

Domeinnamen

Wij zorgen voor de registratie en automatische verlenging van uw .be, .nl, .eu, .com … domeinnaam.

Onbeperkt uitbreidbaar!


Al onze websites worden modulair opgezet en zijn onbeperkt uitbreidbaar op maat van uw bedrijf. Enkele mogelijke uitbreidingen:

  • Diverse foto galerijen
  • Projecten en portfolio modules
  • Weblog met automatische deling naar sociale netwerken
  • Online chat module voor directe interactie met bezoekers
offerte aanvragen

Een professionele website laten maken voor uw bedrijf | Onbeperkt uitbreidbaar

Hoe gaan wij te werk?

1. Kennismaking

Alles begint met een goed gesprek! Dit geeft ons de gelegenheid uw online plannen in kaart te brengen, onze diensten toe te lichten en u een offerte op maat te presenteren.

2. Concept

Na goedkeuring van de offerte kan het brainstormen beginnen! Op basis hiervan kunnen we een eerste conceptversie van uw website of webwinkel ontwerpen.

3. Design

De conceptversie van uw website wordt in detail uitgewerkt en tot in de puntjes getest om tot het gewenste resultaat te komen.

4. Lancering

Ter controle ontvangt u een tijdelijke link waarop uw website zichtbaar is. Wanneer alles naar uw tevredenheid werkt, wordt deze online gelanceerd!

Gratis offerte aan om een website laten maken

Laat uw website voor u werken!

Op zoek naar een betrouwbare partner in Limburg voor uw webdesign?
Niet alleen zal uw website er perfect uitzien en gebruiksvriendelijk zijn, hij sluit ook naadloos aan bij uw visie en werkt 24u per dag voor u!

offerte aanvragen