Een virtuele rondleiding van uw showroom?


Een Google virtuele rondleiding is wellicht de voordeligste manier om uw bedrijf online in de kijker te zetten. Het biedt uw potentiële klanten de mogelijkheid om in alle detail virtueel door uw showroom te wandelen op dezelfde manier als Google Street View. Als u weet dat meer dan 90% van de Belgen Google gebruikt om op internet te zoeken, begrijpt u meteen de meerwaarde hiervan!

Breng uw bedrijf tot leven! Uw klanten kunnen, zoals nooit tevoren, virtueel bij u rondwandelen, uw interieur verkennen en interactief omgaan met uw bedrijf. Google Business View interactieve rondleidingen zijn uitermate geschikt voor restaurants, winkels, scholen, sportcentra en showrooms van auto’s, badkamers, keukens, …

Als gecertificeerd Google fotograaf biedt Clever Design u een eersteklas 360° virtuele tour aan van uw showroom die automatisch op het volledige Google platform gepubliceerd wordt (Google Maps, Google Local+ en rechtstreeks in de zoekmachine Google Search) en desgewenst ook op uw eigen website en/of Facebook bedrijfspagina.

Meer voorbeelden en richtprijzen van Google Business View vindt u op onze website www.panoview.be.

Een virtuele rondleiding van uw bedrijf | Google Street View | Clever Design

Alle voordelen op een rij

Hoge zichtbaarheid

Een Google virtuele tour verhoogt uw online zichtbaarheid en vindbaarheid. Uw bedrijf valt onmiddellijk op in de zoekresultaten van diverse Google websites. Zo bereikt u veel nieuwe klanten op een originele manier zonder dat ze de deur uit moeten.

Google Maps integratie

Uw virtuele rondleiding van uw onderneming is onmiddellijk beschikbaar op Google Maps en Street View voor 150 miljoen potentiële kijklustigen om uw onderneming op een originele en interactieve manier te verkennen.

Website en Facebook integratie

Eenmaal uw virtuele rondleiding op Google Maps gepubliceerd is, kunt u deze gemakkelijk integreren op uw website en/of uw Facebook bedrijfspagina.

Betaalbaar

Geen abonnementskosten en gratis levenslange hosting van uw rondleiding bij Google. U betaalt enkel de photoshoot door de Google vertrouwde fotograaf. U heeft al een een virtuele rondleiding vanaf € 300.

Bereikbaarheid

De technologie van Google Street View brengt uw onderneming naar elke computer, smartphone of tablet. Zorg dat u gezien wordt!

Betere klantenrelatie

Dankzij de Google+ Local integratie gaan uw klanten u sneller ontdekken en appreciëren zij de sfeer van uw onderneming aan de hand van sfeerfoto’s en de virtuele rondleiding.

Een virtuele tour voor uw bedrijf | Offerte aanvragen

Trek meer klanten aan!

Zet uw bedrijf online in de kijker met een 360° interactieve virtuele rondleiding van Google.
Uw potentiële klanten kunnen, zoals nooit tevoren, virtueel de sfeer van uw onderneming ontdekken en zullen sneller geneigd zijn contact met u op te nemen.

offerte aanvragen