Betaalbaar webdesign in Limburg


Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd om u als KMO of zelfstandige te lanceren op het internet! Dit doen wij door uw online investering 24u per dag optimaal te laten renderen.

Wij werken volgens een uniek business model waardoor zowel KMO’s als zelfstandigen van betaalbare totaaloplossingen kunnen genieten voor hun internet marketing. Afhankelijk van het project en de benodigde expertises doen wij ev. een beroep op onze freelance specialisten om, onder coördinatie van Clever Design, de klus op een professionele wijze te klaren.

Met deze werkwijze betaalt u niet voor de overhead- en personeelskosten van een groot webdesign bureau maar geniet u van betaalbare oplossingen met uitgebreide expertises. Deze aanpak maakt Clever Design uitermate geschikt als betaalbare webdesign partner in Limburg voor KMO’s en zelfstandigen.

offerte aanvragen
Over Clever Design | Website laten maken

Samenwerking op lange termijn

Website ontwerp en online marketing | Clever Design

Internet marketing rendeert altijd op langere termijn! Wij evalueren de geleverde inspanningen en sturen bij waar nodig. Een heldere rapportering met duidelijke resultaten dragen bij tot een duurzame klantenrelatie, hetgeen onze prioriteit is.

Hier liggen onze kern expertises:

  • Hoger scoren in Google op de voor u belangrijke zoektermen (SEO)
  • Meer klanten bereiken met uw website (conversie optimalisatie)
  • Een hypermoderne website of webwinkel, volledig geoptimaliseerd op SEO en Conversie
  • Het automatiseren van SEO- en conversieprocessen (schaalbaarheid)
  • Meer klanten aantrekken door middel van een Google Business Street virtuele rondleiding
  • De juiste strategie bepalen om uw internet business écht te boosten (focus)
  • U als ondernemer ‘vrij‘ maken van de techniek (wij de techniek, u de inhoud)

Eén online partner


Wij bieden u betaalbare totaaloplossingen voor al uw internet marketing wensen zodat u slechts één online partner hoeft in te schakelen.

Naast professioneel ontwerp van uw website of webwinkel kunnen wij u bv. ook voorzien van geoptimaliseerde webteksten in diverse talen, een 360° virtuele tour van uw showroom, grafisch ontwerp voor uw website of drukwerk, een uitgekiende marketingstrategie om uw online doelstellingen te bereiken … terwijl u zich voluit kunt concentreren op uw kerntaken.

Eender welk doel u beoogt, Clever Design toont u de optimale weg!

Webdesign in Limburg en online marketing

Focus op resultaten

Haal meer rendement uit uw website | Webdesign limburg | Clever Design

Wij zijn gepassioneerde internet specialisten die u begeleiden om uw online investering 24u per dag maximaal te laten renderen. Deze visie staat centraal in alles wat wij u adviseren of voor u maken.

In de eerste plaats bouwen wij websites en webwinkels die hoog scoren in Google, bezoekers converteren naar klanten en meer doen verkopen. Onze totaaloplossing voor internet marketing richt zich volledig op het maximaliseren van uw online rendement. Meer bezoekers, meer potentiële klanten en meer verkopen: daar is het ons om te doen.

Uw succes, onze passie!

offerte aanvragen