Hoe geraakt mijn website hoger in Google?


Uw bedrijf heeft een moderne en gebruiksvriendelijke website? Dan wilt u uiteraard dat zoveel mogelijk bezoekers uw website vinden. Als u weet dat meer dan 90% van de Belgische surfers Google als zoekmachine gebruikt, begrijpt u dat een hoge positie in de zoekresultaten van Google van groot belang is om meer klanten te bereiken. Staat u niet in de zoekresultaten, dan staat u nergens.

Verschillende parameters, die u zelf kunt beïnvloeden, bepalen de positie van uw website in Google. Zoekmachine optimalisatie (SEO) doet net dat: deze parameters beïnvloeden om uw website hoger te doen scoren in Google voor bepaalde zoektermen. Want gevonden worden op Google, daar draait het om op de dag van vandaag. En reken er maar op dat uw concurrenten het ook doen!

Wilt u onmiddellijk op de eerste pagina in Google staan? Dat kan dmv Zoekmachine advertenties (SEA) in het Google Adwords programma. In een Google Adwords campagne bepaalt u zelf de regio, de zoektermen, het budget, … van uw advertenties. Op die manier kunt u uw producten of diensten heel gericht aan een doelpubliek aanbieden terwijl de resultaten van uw campagne(s) in realtime meetbaar zijn!

Onze SEO en SEA diensten zijn efficiënt en betaalbaar. Verwacht u aan hogere posities in Google, elke maand opnieuw. Wij weten welke technieken uw website doen scoren en welke niet!

Uw website hoger in Google | Optimalisatie en website laten maken in Limburg | Clever Design

SEO en/of SEA?


Verschil tussen betaalde en organische zoekresultaten | Webdesign limburg | Clever Design

Google biedt 2 soorten zoekresultaten: betaalde en organische resultaten.

Betaalde zoekresultaten zijn het gevolg van Google Adwords campagnes en verschijnen boven en rechts in de zoekmachine en zijn het gevolg van advertenties (SEA). Voor iedere bezoeker die u via Google Adwords ontvangt betaalt u een kleine kostprijs. Let wel: deze advertenties hebben geen invloed op uw positie in de organische zoekresultaten maar geven uw website onmiddellijke zichtbaarheid met meer bezoekers als gevolg.

De overige zoekresultaten zijn organische zoekresultaten en worden gratis door Google getoond in een welbepaalde volgorde. Deze volgorde is afhankelijk van honderden factoren en kunt u beïnvloeden met een goede SEO strategie. Van groot belang hierbij zijn geoptimaliseerde webteksten die de juiste zoekwoorden bevatten.
Onderzoek heeft uitgewezen dat de meerderheid van de gebruikers van zoekmachines op de organische resultaten klikt. U begrijpt meteen het belang van SEO!

Wat kunt u van ons verwachten?

Zoekterm onderzoek

De basis van zoekmachine optimalisatie: een uitgebreide studie naar de meest geschikte zoektermen voor uw website.

SEO

Optimalisatie van de techniek en inhoud van uw website zodat deze beter geïnterpreteerd wordt door Google en hoger scoort in zoekmachines.

SEA

Google Adwords campagnes op maat van uw doelstellingen. Bepaal zelf de regio, budget, zoektermen, … en bereik het gewenste publiek.

Resultaten

Bereik elke maand opnieuw hogere plaatsen in de zoekresultaten dmv SEO.

Rapportage

Maandelijkse rapportage mbt de uitgevoerde optimalisaties en de bereikte resultaten van SEO / SEA.

Technieken

De door ons toegepaste SEO technieken zijn volledig conform de meest recente Google richtlijnen.

Website laten maken door Clever Design | Offerte aanvragen

Lanceer uw website in Google!

Combineer zoekmachine optimalisatie met zoekmachine advertenties om een maximaal aantal nieuwe klanten aan te trekken.

offerte aanvragen